Vedute: 44x32x7 voor iedereen!

29-05-2017
Stichting Vedute is op www.voordekunst.nl een crowdfundactie gestart.

Voor het volledig publiek toegankelijk houden van de Vedute-collectie op www.vedute.nl zoekt de stichting financiële steun.

Om films, foto’s en beelden van de werken te maken en van de onthulling ervan door de maker zelf, tijdens een salon heeft Vedute geld nodig. Voor onze stichting die in principe altijd met gesloten beurzen is het op niveau van de nieuwe media registreren en presenteren van het werk meer en meer een financiële belasting en daarom zoeken wij tenminste 6.000,- euro. Wij willen daarmee zowel goede registraties kunnen blijven maken én de manuscripten dag en nacht en wereldwijd kunnen blijven tonen. Bovendien maken we het op deze manier aantrekkelijk voor nieuwe lichtingen om ook een bijdrage te leveren.

Onze vraag is eenvoudig: wil je dit mede mogelijk maken?

Vedute biedt als tegenprestatie dan aan om met je donatie te gast te zijn op ons volgende event, een persoonlijke bezichtiging te krijgen in Rotterdam van een manuscript naar eigen keuze, of zelfs de unieke kans om eigenaar te worden van een genummerde fotoprint van het manuscript van een van de Vedute makers: Liesbeth van der Pol, Paul Vendel & Sandra de Wolf, Jean van Wijk, Paul Bogaers of van Rob Bloem & Peter de Rijk.

Op www.voordekunst.nl vind je deze vraag ook in film-vorm en worden de donatie-bedragen met tegenprestaties vermeld. Wij hopen van harte dat we de Vedute-collectie met uw steun voor iedereen toegankelijk kunnen houden!

Stichting Vedute is op www.voordekunst.nl een crowdfundactie gestart